Pichamon Charupanavej
Pichamon Charupanavej
12/04/2022
Moje umiejętności i pewność siebie drastycznie się poprawiły. Ogromne podziękowania dla instruktora (Alex). Początkowo byłem dość zdenerwowany, ale w ciągu jednego dnia zmieniło się to znacząco. wysoce polecany!
Kanstantsin Aliyeu
Kanstantsin Aliyeu
07/04/2022
Jechałem z Saszą przez kilka dni. Ale górny był jednym z nich. kiedy wybraliśmy się na trasy freeridowe. Najlepszy dzień sezonu z 25). Przyprowadzę ci studentów w przyszłym sezonie. Dzięki
Maksym Diaczuk
Maksym Diaczuk
06/04/2022
Wziąłem udział w „3 półdniowym” kursie narciarskim z instruktorem Siergiejem, miałem spore postępy w porównaniu z moim pierwszym pobytem na stoku. Zalecana!
Rzymskie Nazarety
Rzymskie Nazarety
06/04/2022
Szkoła jest najlepsza! Przez 2 lekcje instruktor Sasha nauczył moją dziewczynę, jak przewracać się od zera. Teraz pojedźmy razem 🏂
Andy Peters
Andy Peters
06/04/2022
Znakomici instruktorzy. Wielka cierpliwość i świetni w tym, co robią. Nasza rodzina pojechała do Gudauri w marcu/kwietniu tego roku na ferie wiosenne z dziećmi. Aby rodzina mogła bardziej cieszyć się jazdą na nartach, chciałem, aby brali lekcje jazdy na nartach/snowboardzie, ponieważ wiedziałem, że nie będę w stanie ich nauczyć… a oni nie będą słuchać. Znalazłem Winter Gudauri online i zarezerwowałem lekcje snowboardu dla mojego syna (14 lat) i lekcje jazdy na nartach dla mojej córki (11 lat). Alex był instruktorem snowboardu, a Maxx instruktorem narciarstwa. Oboje bardzo dobrze porozumiewali się z nami kilka razy przed naszym przyjazdem, aby upewnić się, że wiemy, gdzie się spotkać i mamy wszystko, czego potrzebujemy. Kiedy spotkaliśmy Alexa i Maxxa, obaj byli bardzo profesjonalni i gotowi na spotkanie z dziećmi. Byli zawsze na czas i gotowi do pracy, a jeśli potrzebowaliśmy, dostosowywali się do naszego harmonogramu. Spędzili trzy dni lekcji z Alexem i Maxxem i obojgu bardzo podobały się lekcje. Alex był świetny. Mój syn uwielbiał lekcje i prowadzili świetne rozmowy o snowboardzie. Pod koniec trzeciego dnia mój syn zjeżdżał z góry i był naprawdę podekscytowany jazdą na snowboardzie i powrotem w przyszłym roku. Mam nadzieję, że Alex będzie tam, aby kontynuować więcej lekcji. Mój syn chciałby pojeździć za darmo. Maxx był również bardzo cierpliwy w stosunku do mojej 11-letniej córki, nawet kiedy była bardzo sfrustrowana swoimi umiejętnościami. Jednak pod koniec trzeciego dnia szła super i leciała z góry :). Teraz uwielbia jeździć na nartach i nie może się doczekać powrotu w przyszłym roku. Nie możemy się doczekać spotkania z Alexem i Maxxem w Gudauri w marcu przyszłego roku. Gorąco polecam Alexa i Maxxa na lekcje. Dzięki ich instruktażowi nasze dzieci są bardzo podekscytowane tym sportem. Dobra robota.
Alyona Kor
Alyona Kor
31/03/2022
Drugi rok z rzędu przyjeżdżam do Gudauri i trenuję z Saszą. Jest świetnym trenerem, pomógł mi nauczyć się jeździć na snowboardzie od podstaw w zaledwie 4 lekcje. Tęsknię za naszymi wspólnymi treningami i chcę wrócić w przyszłym roku i dalej doskonalić swoją technikę jazdy.
Anastasia Veselovska
Anastasia Veselovska
21/03/2022
Wybrałem tę szkołę z polecenia. Dla mnie jako początkującego najważniejsze było minimum terminów, maksimum praktyki! Instruktor pokazał na wszystkich typowych błędach, których muszę unikać. Moje wakacje trwały 5 dni i codziennie brałem instruktora. Jestem zadowolona z moich wyników) Umiem jeździć😎 Również! Mieliśmy duże towarzystwo, wszyscy gdzieś wzięli instruktora, więc była możliwość porównania z innymi szkołami i powiem - to niebo i ziemia. W innej szkole, w której moi znajomi chodzili na zajęcia, instruktor był niegrzeczny i powtarzał te same informacje nawet wtedy, gdy już mówili, że to znają i rozmawiali tylko z terminami. Więc miałem szczęście, że właściwie od razu zaczęliśmy praktykę)
Olga Abramson
Olga Abramson
19/03/2022
Poszedłem do tej szkoły na podstawie rekomendacji. Chcę zauważyć, że doświadczenie jazdy na nartach jest. Była konkretna prośba o coś, co chciałem poprawić. Otrzymano korektę nieprawidłowych, „zrolowanych” umiejętności. Na 4 podwójne lekcje zaszły bardzo poważne zmiany, które pozwalają nie bać się prędkości i cieszyć się jazdą na snowboardzie. I oczywiście poprawność i łatwość interakcji z instruktorem jest ważnym punktem w szkoleniu. Wielkie dzięki! Polecam wziąć więcej lekcji, aby poprawić swoje umiejętności i cieszyć się wynikiem!
MrGrigory1
MrGrigory1
11/03/2022
Wziąłem 8 zajęć dla siebie i mojej żony (szkolonych osobno z różnymi instruktorami). Posiadam wieloletnie doświadczenie jeździeckie, poziom zaawansowany. Chciałem jeździć głównie freeride (w tym temacie prawie nie było doświadczenia) i trochę freestyle. W rezultacie zrobiliśmy 6 lekcji freeride i 2 freestyle. Dość dobrze nauczyłem się jeździć w puchu na dużych otwartych polach z dala od torów, przeszedłem szkolenie lawinowe i rozumiałem, jak zachować się w ekstremalnych sytuacjach. Zrobiłem przyzwoity postęp we freestyle'u (jeszcze jest dużo do zrobienia na własną rękę, ale fundament na noszach był znakomity). Krótko o wrażeniach: freeride to zupełnie inne, nowe doznania lotu i zachwytu; Freestyle radykalnie poprawia poziom jazdy pod względem kontroli ciała, równowagi, czucia deski. Moja żona nie miała prawie żadnego doświadczenia na łyżwach, wyniki sama odpisze później, ale wiem, że lubiła też instruktorów (miała ich dwóch) i proces uczenia się. Instruktorzy traktują swoją pracę z miłością i uwagą wobec uczniów, pomagają, podpowiadają i cieszą się wraz z Tobą z Twojego sukcesu. 🤙🤙🤙.

Sasha, bardzo fajna instruktorka, wszystko szczegółowo wyjaśnia, pomaga, czas na szkolenie leci niezauważenie, a co najważniejsze z korzyścią 🙂

Ola
23.02.2022

Przy niewielkim doświadczeniu narciarskim i ogromnej panice pierwszego dnia (bo zupełnie zapomniałem wszystkiego, czego nauczyłem się kilka lat temu), w ciągu 5 dni zajęć, dzięki Saszy i Nikicie, udało mi się nabrać pewności siebie na snowboardzie i doskonalić swoje umiejętności techniczne. Fajni faceci, którzy znają się na rzeczy.

Aleksandra
23.01.2022

Snowboardzistka na 1st timerze i to było NIESAMOWITE!
Myślę, że doświadczenie na snowboardzie może być inne dla każdej osoby, na różne sposoby, ale z Ivanną – na pewno będzie super!
Byłem z nią przez trzy dni, 2,5 godziny prywatnej lekcji każdego dnia i to była najlepsza decyzja jaką podjęłam.
Ivanna sprawiała, że czułam się bezpieczna, dawała mi pewność, że ufam swoim instynktom, trzymała mnie, gdy była potrzebna, i cały czas zachęcała.
Nawet kiedy byłam zmęczona – nigdy się nie poddawała!
Jest miła, bardzo dobrze posługuje się językiem angielskim, świetnie komunikuje się i ma poczucie humoru, co dla mnie, jako pierwszego timera, który również chciał się dobrze bawić – było bardzo ważne 🙂
Więc dziękuję Ivanna i mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy! :-*
(Nie mogę uwierzyć, że nie zrobiliśmy razem zdjęcia!!)

Litość
30.04.2021

Nie mogę powiedzieć wystarczająco dobrze o Saszy. Mam trochę doświadczenia w snowboardzie, więc zabraliśmy się stricte do rzeczy: pokazał mi kilka ćwiczeń poprawiających moją technikę, cierpliwie poprawiał moje błędy jeden po drugim, a nawet pokazał mi kilka póz do zadawania ciosów podczas robienia zdjęć! A każda lekcja zaczynała się od rozgrzewki, która jest bardzo ważna i prawie nie ignorowana przez większość kolarzy. Niesamowity facet i niesamowity korepetytor.

kociak
29.03.2021

plus do Antona (anton1358) przy okazji nastrój Antona zmieniał się z każdym dniem treningu z Saszą, możemy stwierdzić, że Anton nie marnował czasu i pieniędzy) Inwestując w siebie na początku, jako początkujący będziesz w stanie szybko zacząć cieszyć się jazdą po stokach o dowolnej złożoności)

a jeśli jeździłeś pewnie przez długi czas, rozjechałeś dużo zboczy i puszystych pól w różnych górach - Sasha pomoże ci poprawić technikę (w końcu zawsze jest coś do poprawienia i optymalizacji) i dosłownie od razu, poczuj efekt jego rady, jak to się stało z Jest nas 4, którzy jeżdżą od 5 lat.

Polecam również odbycie kursu bezpieczeństwa lawinowego. Sasha - w prostym języku i bardzo jasno wyjaśnij Ci jak i co powinieneś zrobić, jeśli wpadniesz w lawinę i/lub poszukaj tych, którzy wpadli w lawinę, przeprowadź dla Ciebie poszukiwanie szkoleń i przeanalizuj swoje działania z komentarzami.

Krótko mówiąc, Sasha to top. następnym razem, gdy będę w Gudauri, na pewno będę z nim trenował i pojadę gdzieś freeride.

dogmat
29.03.2021

Moja żona i ja przyjechaliśmy do Gudauri w zeszłym roku mniej więcej w tym czasie, a Sasha była naszym instruktorem snowboardu. Mam większe doświadczenie niż moja żona, ale Sasha była w stanie trenować nas oboje w tym samym czasie i brać pod uwagę nasze różne poziomy. Udzielał świetnych rad, opiekował się nami obojgiem i świetnie się bawiliśmy. Dziękuję Sasha za wszelką pomoc i przepraszam, że napisanie tego zajęło tak długo.

bez bartlawu
21.03.2021

Chcę wyrazić wdzięczność Saszy za nauczenie mnie jeździć na desce w 5 dni. To był mój pierwszy wypad w wielkie góry po kilku frywolnych przejażdżkach po mikro-stokach Kijowa. Podczas 9 godzin treningu udało mi się zrozumieć wiele niuansów (rozładunek, podstawy carvingu i freeride) i przejść od cierpienia do jazdy dla przyjemności. Osobno chcę zwrócić uwagę na profesjonalizm, wrażliwość i cierpliwość Sashy. Mam nadzieję, że wrócę w przyszłym sezonie i już się nauczę i spróbuję freeride'u.

PS Cieszę się, że wszystko tak się potoczyło - że nasze przypadkowe spotkanie na lotnisku w Tbilisi okazało się tak kolosalnym przeżyciem)

anton1358
21.03.2021

Pomimo tego, że pod koniec stycznia praktycznie nie było śniegu, otwarte były tylko dwa tory, Sasha zdołała pomóc poprawić technikę jazdy na nartach i opowiedzieć podstawy dla snowboardzistów samouków, którzy tego nie znali🙈 dzięki za dostępność informacji i pragnienie, aby nasze narty były „piękne”! Dziękuję Ci!

Diana Dowhanyuk
04.05.2020

Naucz się instruktora w Gruzji i rozmawiaj z nim po ukraińsku – tych, których nie rozpoznajesz 🙂
Dyakuyu Oleksandra za cudowne pouczenie, ten ciepły nastrój!

Ołeksandr
11.04.2020

Witam wszystkich! Chłopaki, polecam Sanyę jako dobrego instruktora. Dla mnie na przykład praca z nim jest bardzo wygodna i fajna. Myślę, że Sasha znajdzie podejście do każdego i na jego ulubione pytanie).

Tanya (Gudauri Dacza)
10.04.2020

Jeśli już toczyłeś się po torach „dla kibica”, zrozumiesz, co jest wymagane i nauczysz się czegoś nowego, a dobry instruktor jest tym samym, co jest wymagane!
Cóż za wspaniała Oleksandra za podstawy freestyle'u i za zrozumienie, gdzie dalej się rozwijać!)

Dima
10.04.2020

Przyjechaliśmy z dziewczyną pojeździć, zobaczyć piękny krajobraz gór i oczywiście pysznie pośpiewać)
Ale był jeden zaczep, w ogóle nie wiedziałem, jak jeździć !!! Umiałem tylko nosić DESKĘ w rękach.
A dzięki Aleksandrowi to jest instruktor narciarstwa. Wierzcie lub nie, chłopaki W TRZECIM DNIU MOGĘ ZAWSZE WŁĄCZYĆ SIĘ SAMODZIELNIE, HAMUJĄC PRZEDNIĄ I TYLNĄ KRAWĘDŹ, ZACHOWAĆ I NIE ROZWIJAĆ MAŁEJ PRĘDKOŚCI PODCZAS ZJAZDU I, jednym słowem, Jeździłem gdziekolwiek chciałem. W trzy dni z najlepszym instruktorem, pozytywnym, towarzyskim, ale też wymagającym, przeszli niesamowicie szybko (a szkoda), ale wynik to właśnie 100% nauczyłem się jeździć i w przyszłym sezonie przyjadę nie na tydzień, ale na najmniej dla dwóch lub trzech))))
Jeszcze raz było fajnie dzięki Instruktorom za umożliwienie mi pełnego korzystania z ośrodka?
Ps… i bałam się, że pójdę na sanki 😂

Levan
10.04.2020

Dzień dobry. Dziękuję instruktorowi Aleksandrowi za cierpliwość i odwagę w nauczaniu umiejętności snowboardowych. Był to trzydniowy intensywny przez 2,5 godziny dziennie od 10 marca do 12 marca. Dziękuję, przyjedziemy jeszcze raz i doradzimy znajomym, którzy przyjeżdżają do Gudauri. Oksana

Oksana
23.03.2020

Wspaniały trener Alexander nauczył mnie bezproblemowo jeździć i skakać. Dziękuję Ci!

Mirosław
16.03.2020

Wziąłem kilka lekcji snowboardu. Mój ostatni sezon był 10 lat temu, więc było dużo do zapamiętania / nauczenia się od podstaw 🙂
Sasha była bardzo cierpliwa i pomocna. Pod koniec wyprawy czułem się na tyle pewnie, aby zjechać (sam) po dość skomplikowanych (dla początkujących) stokach. wysoce polecany!

Ania
15.03.2020

21 lutego poleciał do Gruzji z dwójką dzieci w wieku 8 i 5 lat. Wcześniej uzgodniono ze szkołą narciarską, która nie wywiązała się ze swoich zobowiązań. Znalazłem kontakt Sashy w Internecie. Wypisaliśmy się i następnego dnia wszyscy byli przywiązani))) Ja sam jeździłem na łyżwach z Yaną. Mogę powiedzieć, że Sasha i Yana mają niesamowitą energię. Prości, punktualni i co najważniejsze profesjonaliści w swojej dziedzinie.

Olga
15.03.2020

Gudauri ciągle się przyciąga. A chłopaki, którzy pomagają zarówno początkującym, jak i bardziej zaawansowanym, są po prostu świetni! Przyjeżdżam tu co roku i cały czas korzystam z usług instruktorów. Wszystkie są na najwyższym poziomie i wygodne do wcześniejszego wyboru. W minionym sezonie postawił także żonę i dzieci. Imponujące!) 👍

Siergiej Wczoraj
15.03.2020

Trzeci rok z rzędu przyjeżdżamy do Gudauri właśnie ze względu na fajne nosze z Sanyą. Wszystko zaczęło się od poprawiania techniki i jazdy na torach, a teraz jest to pełnoprawny freeride. To dzięki niesamowitym wrażeniom naszego wózka inwalidzkiego w najpiękniejszych zakątkach ośrodka (nawet pomimo braku śniegu w tym sezonie) w końcu zakochałam się w snowboardzie)))
Lekcje z Saszą będą interesujące na każdym poziomie. Z łatwością i przejrzyście wyjaśni teorię, nauczy Cię elementów freestyle, w fascynujący sposób opowie o bezpieczeństwie lawinowym, pokaże miejsce, w którym jako pierwszy będziesz rozprowadzał puder, a także poczęstuje Cię mandarynką))
Sasha to uważna i kompetentna instruktorka, a jednocześnie bardzo szczera i życzliwa osoba, która potrafi rozweselić i wywołać uśmiech.
Więc jeśli jeździsz na snowboardzie w Gudauri, to tylko do niego!

Aleksandra
14.03.2020

Przyjaźnimy się z Saszą od drugiego sezonu. Pierwsza jazda w 2018 roku. W lutym 2020 r. przyjaźń trwała dalej) Dziękuję bardzo za cierpliwość, zrelaksowaną postawę, umiejętność znalezienia wspólnego języka ze wszystkimi. Jestem szczególnie szczęśliwa i wdzięczna za mojego syna.
W ciągu kilku dni przez 2,5 godziny Sasha nauczyła 7-latka „latać” na snowboardzie. Dzięki Saszy nasz „potężny orzeł” był widoczny dla wszystkich) Dobroduszny, łatwy w komunikacji, obowiązkowy i odpowiedzialny.

Aleksandra (Litwa)
14.03.2020

Być może sam nie wiesz, czego chcesz od snowboardu. A nawet jeśli wydaje się, że wszystko idzie dobrze, polecam kontakt z instruktorem. W rzeczywistości im fajniejsze są twoje obecne umiejętności, tym ciekawsza może być twoja wspólna praca! Dzięki temu, że Winter Gudauri ma Sanyę, moja recenzja zamieni się teraz w pochwalną odę! Nasze zajęcia to już nie tylko trening, ale ucieczka od rzeczywistości i walka z lękami!
Z jakiegoś powodu nie ciągnęło mnie do freeride'u, ale w zeszłym sezonie Sasha po prostu zabrał mnie poza trasę, żeby pokazać, dlaczego w ogóle uczy się jeździć. W 2020 roku już celowo do niego jechałam! Przez kilka dni podróżowaliśmy różnymi trasami – zarówno po przyjemnych łagodnych zboczach, jak i kuluarach między górami, a nawet wspinaliśmy się na grzbiet na piechotę. Są to trasy, na które sam się nie dostaniesz, a jeśli jedziesz na własne ryzyko i ryzyko, możesz znaleźć się w nieprzyjemnej sytuacji, więc nie polecam tego robić bez przewodnika.
Oprócz najfajniejszych umiejętności i świetnego doświadczenia zawodowego Sasha jest po prostu miłą osobą, bardzo cierpliwą, miłą i wesołą. Dziękuję bardzo za poświęcony czas i wiarę w moje snowboardowe umiejętności bardziej niż ja. Naprawdę mam nadzieję, że znów będziemy mogli jeździć razem!

Tanya
01.03.2020

Witam! Jeździłem na łyżwach z Sashą w lutym 2019 roku, w moim pierwszym sezonie, nauczył mnie ważnych podstawowych rzeczy. Tak się złożyło, że do lutego 2020 roku, kiedy ponownie przyjechałem do Gudauri, nie stałem na desce. Po przyjeździe celowo chciałem kontynuować lekcje z Saszą. W związku z tym napisałem do niego z wyprzedzeniem i z grubsza omówiliśmy wspólne treningi. W lutym 2020 roku jeździłam już na łyżwach z Saszą i Yaną i jestem im obojgu bardzo wdzięczna. Zarówno lekcje w parach jak i indywidualne z chłopakami bardzo mi pomogły. Yana cierpliwie i jasno wyjaśniła mi kwestie techniczne, co znacznie ułatwiło mi proces. Bardzo dobrze pamiętam mój pierwszy freeride zorganizowany przez Sashę. Freeride naprawdę podkręciło mnie pod względem technicznym, ale jednocześnie usunęło wiele wewnętrznych lęków (prędkość, dziki stok) i odniosłem niesamowite wrażenia z otaczającej przyrody. Gdybym jeździł sam, ostrożnie zjeżdżałbym ze stoków, nie widziałbym zupełnie innej przyrody i nie zdobywał nowych doświadczeń. Dzięki chłopakom, ponieważ czułem, że mogę zadać wszystkie najgłupsze na pierwszy rzut oka pytania, czułem się komfortowo pod względem komunikacji, miałem wrażenie, że w pobliżu jest wsparcie i nie było tak strasznie opanować nowe techniki i trudniejsze stoki.

Lena
01.03.2020

Wyrażam głęboką wdzięczność i szacunek dla Waszej szkoły a szczególnie Sany!!!Jesteście najlepsi z najlepszych!!!Z Wami zdobywacie wiedzę i jeździcie wysoko!!!Super ekipa!!!
Rozwój i Dobrobyt dla Ciebie!(Gorąco polecam wszystkim co najmniej 5 lekcji prywatnych lub w grupie dwóch osób, wszystkie pluszaki i postępy po 3,4 lekcjach, różnica w cenie i ilości wiedzy jest ogromna, oszczędzaj mądrze 😎👍 )

Siergiej Odessa
28.01.2020

Wziąłem z Alexem 2-godzinną lekcję snowboardu.
Podczas 2-godzinnej sesji Alex nauczył mnie, jak skręcać. Lekcja była naprawdę produktywna dla początkującego. Udało mi się skręcić pod koniec lekcji. Alex wskazał kilka błędów, które popełniłem, aby poprawić swoją jazdę. Gorąco polecam wziąć lekcję, jeśli jesteś początkującym snowboardzistą.

Yi Z
25.01.2020

Miałem świetną lekcję snowboardu z Alexem. Do popołudnia schodziłem samotnie ze stoków. Niezwykle cierpliwy nauczyciel, gorąco polecam!

Jane
25.01.2020

Miałem kilka świetnych lekcji z Sanią, nie wsiadałem od 10 lat, więc czułem się trochę zardzewiały. Dobrze było wrócić na stoki z kimś, kto wie, co robi i może pomóc wyostrzyć zapomniane umiejętności. Bardzo zorganizowana i dobra komunikacja z terminami i dostępnością

Projekt Fit Tata
18.01.2020

W grudniu 2019 odbyło się moje trzecie zejście na deskę 🙂
W zeszłym roku jakoś opanowałem tylną krawędź. Celem było dotarcie do przodu, pokonanie strachu przed schodzeniem twarzą w dół i po prostu nauczenie się, jak pewnie obsługiwać sprzęt. W ciągu kilku godzin z instruktorem nauczyłem się wielu przydatnych rzeczy o desce, o technice wykonywania elementów i środkach bezpieczeństwa. Szczerze mówiąc, pod koniec zajęć byłam zmęczona. Ale nie rozumiała, jak poszła. Dużo przydatnej wiedzy, pozytywnych wrażeń i chęci do dalszej jazdy.
Dzięki szkole wintergudauri i instruktorowi Saszy!

PS Sasha, próbowałem wspiąć się na windę z zapiętą nogą - zadziałało))

Maria
16.01.2020

Moja rodzina miała lekcje snowboardu z Alexem, bardzo profesjonalnym instruktorem. Gorąco polecam każdemu, kto szuka świetnego czasu w Gudauri. Dzięki za wszystko Alex.

Rodrigo Santos
02.01.2020

Miałem świetną lekcję snowboardu z Alexem w Gudauri w stanie Georgia. Bardzo profesjonalny i pomocny instruktor. Udzieliłem świetnych porad i pomocy, aby dopasować się do naszych różnych poziomów. Po lekcji naprawdę mogliśmy zobaczyć różnicę, gdy zastosowaliśmy się do jego pomocnych wskazówek i rad. Po drodze świetnie się bawiłem. Dzięki Alex!

Paudge i Natalia
30.12.2019

Przyjechałem do Gudauri z ryzykowną misją - próbować dostać się na tablicę w wieku prawie 44 lat))) Gdyby nie szkoła Wintergudauri, misja pozostałaby niemożliwa. Wyjaśnili teorię tak jasno, zrozumiale i jakościowo i pomogli w praktyce, że nie można było nie iść. Bardzo uważny i poprawny instruktor (wydaje się, że nie stoi z kijem nad duszą, ale nadal można wykonać zadania i ćwiczenia)))) W ciągu kilku lekcji udało mi się zrozumieć, jak wspaniale jest jeździć na desce. Na pewno wrócimy w przyszłym sezonie i na pewno jeździmy z WinterGudauri!!

Vlad74
03.04.2019

W lutym uczyliśmy się w szkole WinterGudauri. To było wspaniałe. Najpierw poradził sobie z czterema snowboardzistami na różnych poziomach, potem trenował mnie osobno (uczyłam się prześlizgiwać się dopiero na początku sezonu). Na dwóch treningach nauczyłem się kilku dobrych ćwiczeń technicznych, po których jechałem pewniej. Teraz będę ich trenował na przyszły sezon. Szczególnie ważne jest, aby mój instruktor był cierpliwy i umiał wytłumaczyć, bo to jest dla mnie krytyczne. Dzięki chłopaki!

Prokopenko
20.03.2019

Miałem niesamowite doświadczenie z zimowym Gudauri, miałem tylko 2 dni, ale dużo się nauczyłem, teraz czuję się bezpieczniej i wygodniej na desce 🏂

Instruktor ma unikalny styl nauczania, który obejmuje wszystkie aspekty nauki jazdy na snowboardzie lub doskonalenia techniki. Na końcu każdej lekcji podawane są doskonałe opinie i krytyka, które wzmacniają to, czego się nauczyliśmy. Nie zawaham się zarezerwować na przyszły rok i już nie mogę się doczekać.

Dzięki chłopaki za doskonały kurs, oby tak dalej. Jesteś niesamowita 🤙

Mairita
28.02.2019

Ta szkoła jest najlepsza, z jaką przyszedłem na studia. To naprawdę profesjonaliści w swojej dziedzinie, którzy sami jeżdżą bardzo fajnie i prezentują materiał w przystępny sposób. Zajęcia są łatwe i ciekawe. Instruktor był osobą uważną, pozytywną i miłą. W przyszłym roku podniesiemy moje kwalifikacje jako snowboardzista 🙂 dzięki chłopaki !!!!!

Maldarya
11.02.2019

Po raz pierwszy przyjechałem do Gudauri i wziąłem kilka lekcji ze szkoły wintergudari, w końcu tak mi się to spodobało, że codziennie brałem lekcje, że byłem w ośrodku. Wiedziałem, jak jeździć, ale chciałem zaostrzyć technikę i zacząć stylizację freestyle i dostałem w tym wielkiego impa, to było zabawne i bardzo pouczające.
+ Kilka razy pojechałem w góry na freeride, co też było bardzo fajne i zapamiętane na zawsze.

Jeśli nadal pojadę do Gudauri, na pewno się z nimi skontaktuję.

noyaroslav
04.02.2019

Biorąc pod uwagę, że freeride oglądaliśmy tylko na Youtube i nie należymy do profesjonalistów, chcieliśmy nauczyć się freeride !!! I wcale tego nie żałowałem, zjeżdżanie z toru to kolejny śnieg, inne doznania, inne emocje, kolejny odpoczynek. A Winetgudauri będzie w stanie Ci to dać, biorąc pod uwagę Twój poziom! Dziękuję wam za te wakacje, emocje i nowe wrażenia! jesteś spoko! Chłopaki, bez wątpienia skontaktuj się z nimi, posortują twoje błędy i wsadzą każdego na deskę lub narty!

ZhurbaDmitrii
01.02.2019

FREESTYLE NA TRZECI DZIEŃ!! nadal nie wierzę!

Żona znalazła tu instruktora do recenzji, był nim Aleksander. Pierwszego dnia naprawiliśmy bazę, którą dostaliśmy w zeszłym roku, drugiego jechaliśmy pewnie, a trzeciego dnia freestyle, nawet nie mogłem myśleć, skakaliśmy, przeskakiwaliśmy tor, jechaliśmy przez zaspy, zrobiliśmy różne sztuczki i możemy to zrobić. To jest bardzo fajne. Alexander jest instruktorem, do którego chcesz wrócić w przyszłym roku i doskonalić swoje umiejętności, ponieważ jest wiele różnych stylów jazdy, a ja chcę się wszystkiego nauczyć. Dziękuję bardzo Alex! Mam nadzieję, że zobaczymy się w następnym sezonie, aby dowiedzieć się więcej)

Aleksiej Agafonow
29.01.2019

Witam
Mają bardzo doświadczonych instruktorów snowboardu! Mój trener nauczył mnie wszystkich podstaw snowboardingu w Gudauri w marcu 2018 roku. Na jednej lekcji bardzo umiejętnie nauczył mnie jeździć na snowboardzie, wstawać i czuć się pewnie na desce (nawet w moim wieku 64 lat). Instruktor pomógł mi przeżyć fantastyczne pierwsze doświadczenia na snowboardzie! Dobrze tłumaczy po angielsku i jest bardzo profesjonalny i cierpliwy. Gorąco polecam usługę wintergudauri.

Graeme Hopkins Dubaj

Hopkins
20.01.2019

Ja, matka, która nie ufam wszystkim ze swoimi dziećmi… ale Ivanna od razu dostała swój stosunek do niej. Jest nie tylko profesjonalnym instruktorem, ale także wspaniałą osobą. Dzieci były zachwycone zajęciami z Ivanką. Po kilku lekcjach już schodzili po zielonych torach i oburzyli się, że nie wpuściłam ich na niebieskie… a potem powiedzieli mojemu mężowi, że są lepsi na snowboardzie i że czas na tatę do Ivanny na szkolenie.

 

Ivanna wyraźnie opowiedziała i pokazała każdy ruch, a gdy dzieci się powtarzały, nie zapomniała ich pochwalić i dopingować (dobrze zrobione), co jest bardzo ważne w pracy z dziećmi.

 

Dziękuję Ci, Ivanno, za to, że dzieci nauczyły się nie tylko jeździć na snowboardzie, ale i jeździć na nartach.

 

Dziękuję bardzo. Z poważaniem Natasha, Sasha, Sasha i Vanya

Czornaja
18.01.2019

Bardzo się cieszę, że w Gudauri dostałam się „jako uczennica” w tej szkole, zgodziłam się na godzinę jazdy na nartach jeszcze przed wyjazdem! Ale to mi nie wystarczało! I w końcu co drugi dzień jechaliśmy dwie godziny! Jeżdżę na łyżwach od dłuższego czasu, ale moja technika była kiepska, instruktor zrobił korektę w godzinę, wyjaśnił wszystko bardzo zrozumiale, że ćwiczyłem z przyjemnością i czekałem na kolejną lekcję, a były nowe ćwiczenia i elementy łyżwiarstwa! Jeździliśmy także poza trasami, rozmawialiśmy o cechach jazdy na nartach na śniegu różnej jakości oraz o tym, jak „rozładować”, wyrzeźbić i zostawić piękny cienki ślad na śniegu itp. Nie pierwszy raz korzystam z usług instruktora i mogę powiedzieć, że szkoła WINTERGUDAURI jest tym, czego potrzebujesz! Mieliśmy w firmie nowicjusza, on też był zadowolony, przezwyciężył strach z instruktorem i pojechał!

Staskanastya
15.01.2019

Wybierz Wintergudauri, aby trochę nauczyć się podstaw freestyle'u. Przybyłem tutaj z osobistej rekomendacji i nie zawiodłem się. Już na pierwszej lekcji byłam naładowana ćwiczeniami, więc nie wydawało mi się mało i było coś do poćwiczenia na nadchodzący dzień. Później były jeszcze dwa i, mówię wam, wynik przerósł moje oczekiwania. Po pierwsze, wiele rzeczy zaczęło się dziać, przestałem bać się skakać. Najpierw na małych wybojach, potem coraz więcej. Dużo wiedzy zabrałem ze sobą na dalsze samodzielne szkolenia. Generalnie byłem zadowolony jak słoń z podejścia iz tego, że byłem naładowany różnymi zadaniami i końcowym efektem. Gdyby był czas, chętnie brałbym lekcje raz za razem. Mam nadzieję, że pójdę. rok. Sanya, koleś jesteś fajny, dziękuję bardzo!!!!

Nicogo
15.01.2019

W lutym brałam lekcje w WINTERGUDAURI SCHOOL i było super!!! szkołę polecił mi kolega, który pobierał od nich lekcje.!

Byłam bardzo zadowolona z lekcji i czasu spędzonego z moim instruktorem. Jest świetnym nauczycielem, wyjaśnia wszystko bardzo jasno i łatwo. zawsze ubezpiecza i wspiera, więc nawet schodząc po stromym zboczu góry, nie bałem się.

Polecam wszystkim lekcje z tej szkoły!!!

Zibi
11.01.2019

Yana jest bardzo uważną, opiekuńczą, doświadczoną i profesjonalną specjalistką. Przez tydzień uczyła mnie jeździć na snowboardzie, poprawnie się obracać, korygowała wszystkie błędy, zawsze podchodziła do treningu ze zrozumieniem i uwagą, zachowując przy tym przyjazną, ale roboczą atmosferę. Yanochka, bardzo dziękuję! Następnym razem opanujemy freeride :)))) Alena 🙂

 

alena_fisenko
08.01.2019

W pierwszych krokach bardzo ważne jest, aby trener wyjaśnił i pokazał wszystko w przystępny sposób. Instruktorzy z WinterGUDARI robią to bardzo dobrze! Nie pożałujesz treningu z nimi 🙂 Twoim zadaniem jest zaufać instruktorowi, przezwyciężyć strach i pierwsze upadki. Przy dobrym nastroju, świetnych żartach i relaksie przez 5 minut instruktorka nauczyła mnie podstaw. Chłopaki, dziękuję za znalezienie czasu zarówno wieczorem, jak i rano!

Weź odpowiedniego instruktora i ciesz się jazdą :)

Metenewa
05.01.2019

Miałem świetne wrażenia z jazdy z chłopakami w grudniu 2018. Byłem początkującym, który potrafi jeździć tylko na tylnej krawędzi i który potrzebuje specjalnego podejścia, ponieważ trochę powoli uczę się sportu. Instruktor sprawdził, co mam w tym momencie, a następnie wyjaśnił moje błędy i dał ćwiczenia poprawiające moje umiejętności. Byłem sam sobą zaskoczony, bo na pierwszym treningu mogłem jeździć na przedniej krawędzi i prawie skręcać! Uczyłem się z nim przez następne dwa dni, a potem pewnie jeździłem i robiłem skręty. A najważniejsze, że w końcu zaczęłam odczuwać radość z jazdy na snowboardzie i teraz nie mogę się doczekać kolejnej wyprawy, żeby to zrobić ponownie. Dziękuję WINTERGUDAURI za cierpliwość, pasję nauczania, inspiracje, które dają, pozytywny nastrój i słodycze podczas treningów 🙂 Bardzo polecam tę szkołę, na pewno pomogą poprawić jazdę i zainspirują do tego rodzaju sportu.

yanazazoo
04.01.2019

Do szkoły uczęszczaliśmy w marcu 2018 roku.

Pod okiem przyjaciół „nauczycieli” pierwsze dni wakacji, z dość powolnym postępem, opanowały tablicę, która nie dawała się łatwo kontrolować. Nie znoszę zimy i mrozu, a tu w dodatku dochodzi do nieporozumienia – gdzie jest ta osławiona radość z jazdy na nartach. Zwrócił się do chłopaków z już wzmocnionym pomysłem zaprzestania snowboardu.

Ale już na pierwszej lekcji takie myśli już się nie pojawiały. Po napompowaniu z nim umiejętności obracania i zmieniania krawędzi, etap rozpoczął się, gdy jazda na łyżwach sprawia ci tylko przyjemność. Instruktor na kilku lekcjach zaszczepił umiejętności pewnej kontroli stabilności i prędkości, co umożliwiło jazdę nawet w warunkach zerowej widoczności.

Jeśli bez tekstów, to odpowiedzialnie podchodzą do treningu, wyjaśniają wszystko prosto i jasno, wymagając, monitorują bezpieczeństwo. wysoce polecany.

Kalinkiń
12.12.2018

Odwiedziliśmy Gudauri na początku marca 2018 roku i my (ja i moja żona) skontaktowaliśmy się ze szkołą wintergudauri w celu uzyskania pomocy w snowboardzie, ponieważ był to pierwszy raz dla mojej żony, a drugi dla mnie.

To naprawdę dobra szkoła, znają wszystkie triki treningowe, które musi wykonać początkujący i potrafią je odpowiednio wyjaśnić i pokazać. W sumie ćwiczyliśmy z instruktorem przez dwie godziny przez dwa dni z rzędu, a potem wykonaliśmy ćwiczenia, które nam zalecił i wkrótce poprawiłem swoje umiejętności i moja żona schodziła ze stoków.

Tak więc ponownie dziękuję szkole Wintergudauri i mogę polecić każdemu, kto chce nauczyć się prawidłowo jeździć na snowboardzie i jeździć na nartach.

Ygan
26.11.2018

Przeszkolony w lutym 2018 r.

Na kilku lekcjach nauczył mnie przechylania i wykonywania kilku podstawowych ćwiczeń, dzięki którym nie bałam się zmieniać krawędzi na stromych zboczach i kontrolować deskę. Instruktor łatwo i przejrzyście tłumaczy technikę, zawsze jeździ w pobliżu, chroniąc przed innymi użytkownikami drogi 😉

Świetna szkoła, polecam wszystkim! Uczą zarówno początkujących, jak i zaawansowanych snowboardzistów.

Dmitrij
03.06.2018

Odpoczywałem z przyjaciółmi w Gudauri na początku lutego. Chłopaki z zimowego Gudari pokazali nam bardzo piękny freeride! Zapewnili cały niezbędny sprzęt na trudne zjazdy! Znają się na rzeczy i polecam je wszystkim! Oprócz wycieczek freeride są również doskonałymi przewodnikami!

Do zobaczenia wkrótce!

 

nigrechok
26.05.2018

Odpoczywaliśmy w Gudauri w dniach 23-27 lutego. Wszyscy moi przyjaciele są narciarzami, ale to absolutnie nie moje, więc zdecydowałem się na snowboard. Jestem niezmiernie wdzięczna wintergudauri za pomoc i wsparcie w tej sprawie! Już po dwóch zajęciach pojechałem sam, nabrałem pewności siebie i ogromnej chęci do dalszej nauki i rozwoju. Zdecydowanie polecam! Na pewno wrócę w przyszłym roku!

Dashaburnos
25.05.2018

Odpoczywałem w Gudauri od 20.01 do 27.01.18. Jazdę na snowboardzie opanowałem bez instruktorów z przyjaciółmi, w związku z czym zdałem sobie sprawę, że są problemy w technologii. Wziąłem instruktora w Moskwie przed wyjazdem do Gudauri i zaczęli mnie karmić teorią, rysować krzywe na śniegu - generalnie obciążać do maksimum, z takiego treningu nie ma ani rezultatu, ani przyjemności.
Przybywając do Gudauri, postanowiłem brać lekcje ze szkoły Wintergudauri. Instruktor poprosił mnie o przejechanie 200 metrów przed nim, w tym czasie zanotował wszystkie moje błędy i powiedział, jak sobie z nimi radzić. Jeśli naprawdę chcesz poprawić swój poziom jazdy, skontaktuj się z Wintergudauri, jeśli chcesz cieszyć się jazdą na łyżwach, skontaktuj się z uwagą Wintergudauri! i był zaangażowany jednocześnie z nami w 2 programach (udało mi się zrobić sesję zdjęciową). Mój poziom jazdy wzrósł, Zrozumiałem, gdzie powinienem się dalej rozwijać, dostałem ogromne emocje. Wintergudauri ma doskonałą cenę za lekcje w porównaniu z resztą. Następnym razem na pewno będę współpracować z Wintergudauri!

ZhurbaDmitrii
03.05.2018

W tym roku po raz pierwszy zacząłem jeździć na snowboardzie. To był mój trzeci raz na snowboardzie. Zajęcia odbywały się 2 dni po 2 godziny na zielonym torze. Myślę, że następnego dnia sam zszedłem na niebieskie tory. Yana jest zabawna, kompetentna i co najważniejsze uparta. Ona cię przekona i nauczy. Mam nadzieję, że znów będę mógł ćwiczyć z Yaną 🙂

alice_mizer
12.03.2018

W momencie przybycia do Gudauri poziom był pełny 0 (ledwo stojąc na tylnej krawędzi). Cała rodzina jeździ, też chciałem to opanować. Po kilku sesjach z instruktorem postęp był niesamowity, skręty, zmiany krawędzi i wiele innych rzeczy, które pozwalają cieszyć się jazdą na desce zostały opanowane. A co najważniejsze, strach i przerażenie zniknęły.

Biorąc pod uwagę całkowity brak treningu fizycznego uważam, że instruktor w kilku sesjach dokonał niemożliwego. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiego efektu po zajęciach.

Jedyne czego żałuję to to, że mój syn z powodu choroby nie zdążył poćwiczyć w szkole wintergudauri i nauczyć się nowych sztuczek w snowparku. Ale mam nadzieję, że nadrobimy to podczas naszej następnej podróży do Gudauri.

N_Kuznetsova
11.03.2018

Dziękuję szkole Wintergudauri! Jeżdżę już drugi sezon, sam wstałem na deskę, tym razem postanowiłem wziąć instruktora i doradzam wprost !!!

Instruktor pokazał wszystkie wpisane błędy, łatwo nauczył, pomagał, zachęcał, odrabiał zadania domowenie, następnego dnia to sprawdziłem)) Teraz jestem na haju z każdego zejścia, dziękuję!!!

Jeśli przyjadę w przyszłym roku, na pewno będę uczyć się u Wintergudauri!

Annie
11.03.2018

Zwróciłem się do szkoły Wintergudauri w marcu tego roku na napiwek od znajomego, którego zwerbował od podstaw i nie przegrał. Miałem już pewne umiejętności jeździeckie, ale nie było jasnego zrozumienia, jak właściwie kontrolować swoje ciało na desce. Instruktor wszystko usystematyzował i jasno wyjaśnił kolejność. Dzięki niemu ! Wszystko jest jasne, na temat i bez wypowiadania myśli na drzewie. Warto wydać lari. Powodzenia i do zobaczenia w przyszłym roku na stoku!

hobbet32
06.03.2018

Witaj ZimieGudauri! Dziękuję za najszczęśliwsze dni w ciągu ostatnich kilku lat) najfajniejsza była darmowa przejażdżka! Lokalizacje są bombą! Byłem zaskoczony, że w obecności bandy freeriderów i braku świeżego śniegu, za każdym razem udało Ci się znaleźć miejsca, w których nikt przed nami nie był))) a to wszystko jest na wyciągnięcie ręki przy świetnych startach i dojazdach! Chcę więcej!!!!! Oddałeś mi chęć do jazdy, zagubioną gdzieś w niekończącej się serii dni roboczych i zupełnym braku czasu) wrócimy))) Wszystko jasne, na życzenie klienta ekstremalne, ale bezpieczne i smaczne) )

Anna Biełogurowa
03.03.2018

W tym roku zdecydowaliśmy się na snowboard. Wcześniej od zimy jeździli tylko na sankach i nartach biegowych. Z polecenia krewnych już pierwszego dnia wzięli lekcję w szkole Wintergudauri, a do wieczora, choć na tylnym skraju, nadal schodzili z góry :) W efekcie w ciągu 5 dni zajęć udało im się wsadzić męża na snowboard, żeby już spokojnie się przewrócił i mógł zjeżdżać z różnych torów i jednocześnie czuć się pewnie, mimo że próbował tego pierwszy raz w życiu. Z powodu kontuzji ćwiczyłem tylko 3 dni, ale w tym czasie opanowałem przednią i tylną krawędź i zacząłem skręcać, a być może posunąłbym się dalej, gdybym mógł kontynuować zajęcia. Instruktor poradził sobie z nami obydwoma na raz, a ponadto każdemu poświęcił równą niezbędną uwagę, był cierpliwy i zawsze wspierany. Wyjaśnił wszystko bardzo szczegółowo i ze zrozumieniem potraktował „zachcianki”.

Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z doświadczenia i na pewno wrócimy :))

 

Wielkie dzięki, jesteście niesamowici!

Tamołodcowa
14.02.2018

W marcu 2018 uczyłem się jazdy na snowboardzie w Gruzji. Mają świetnych instruktorów, którzy wymyślili mi wszystkie podstawy snowboardu. Wiosną na pewno przyjadę ponownie i będę się uczyć. Zdecydowanie mogę polecić tę szkołę wszystkim!

Do zobaczenia w marcu.

Armandosa
07.02.2018

Chodzę do chłopaków od dwóch lat. Próbowałem jeździć sam przez kilka sezonów, ale nie było sensu. W zeszłym roku instruktorowi zajęło 5 minut, aby wyjaśnić, co robię źle i przestałem łapać krawędź.

W tym roku wyjaśnili mi rozładunek górny i dolny, opowiedzieli i pokazali rzeźbienie, zabrali mnie do naturalnego halfpupa, pokazali skoki i kilka sztuczek. Wiedzą, jak uczyć i wyjaśniać. Możesz zobaczyć wyniki każdego dnia.

WinterGudari super, bądź jak oni!.

Azsznur
07.02.2018

Odpoczywając w tym sezonie w Gudauri, postanowiliśmy z koleżanką zjechać na drugą stronę kurortu - do wąwozu Kobi. Mając bardzo ograniczone doświadczenie we freeride'u, postanowiliśmy zwrócić się do profesjonalistów. Miejscowi polecani ZimaGudauri. Trudno sobie wyobrazić, jak zakończyłaby się nasza przygoda w Kobe, gdyby nie Przewodnik. Zaopatrzeni w najpotrzebniejszy sprzęt do freeride'u - sygnalizatory i krótkofalówki - ruszyliśmy do walki. Nie ma tu miejsca na opisanie wszystkich przygód, dlatego ograniczę się do podkreślenia wysokiego poziomu profesjonalizmu i, co tu bardzo ważne, odpowiedzialności naszego przewodnika. Biorąc pod uwagę nasz poziom wyszkolenia, zaproponowano najbardziej odpowiednią i ciekawą trasę, a w momentach, gdy po drodze pojawiły się jakieś trudności, nasz przewodnik szybko przyszedł (przyszedł) z pomocą, co niewątpliwie sprawiło, że ta mała freeridowa wycieczka była łatwa, przyjemna i emocjonująca . Polecić ZimaGudauri aby pomóc zarówno początkującym snowboardzistom, którzy chcą podnieść swój poziom jazdy, jak i doświadczonym riderom, którzy chcą opanować nowe wyżyny i terytoria!

Witalij_37
22.01.2018

Chcę bardzo podziękować chłopakom za fajne zajęcia 🙂

Odpoczywaliśmy w Gudauri na początku marca i nawet z domu uzgodniliśmy konto treningowe.

Od razu zobaczyli moje oklepane błędy. Pracowaliśmy nad ich poprawianiem, robiliśmy ćwiczenia, odrabialiśmy prace domowe, uczyliśmy różnych sztuczek, wychodziliśmy poza trasę. Za każdym razem udało im się dostroić do właściwej fali i cieszyć się procesem. Moje promienie złości i psychozy zostały zastąpione uśmiechem i „chodź jeszcze raz”.
Chłopaki, jeśli szukacie fajnego instruktora biegnijcie napiszcie do chłopaków z wintergudauri 🙂
Chłopaki, jeszcze raz dziękuję :) Jesteście bardzo fajni))) i nie tylko jako instruktor :))))

Hmarka
09.01.2018

Jeździć na łyżwach z instruktorem w marcu, przed końcem sezonu! Wszedłem na deskę w zeszłym roku i nauczyłem się jeździć w moim regionie. Na pierwszej lekcji zdecydowaliśmy, że umiem jeździć i będziemy uczyć się elementów freestyle, carvingu, freeride. Ćwiczyliśmy codziennie przez 3 godziny. Pokazano wiele emocji, wiele elementów i podpór do dalszego doskonalenia. Zajęcia były bardzo owocne, za co bardzo dziękujemy wintergudauri! Postaram się przyjechać w tym sezonie na treningi, polecam wszystkim!

vwsurgut
02.01.2018